Găinile evadate din ferme şi resălbăticite în împrejurimile comitatului Polk County, s-au înmultit atât de mult încat au devenit o adevarată plaga pentru locuitori. Aceştia sunt într-atât de exasperaţi încât au ajuns să angajeze adevărate ”echipe ale morţii” care trebuie să lichideze toate orătăniile prinse vagabondând.

Astăzi, un efectiv de peste 600 de găini de rasa, cocoşi şi pui, haladuieste prin nord-vestul oraşului Lakeland din statul american Florida, locuitorii temandu-se de faptul că găinile re-sălbăticite le-ar putea ataca animalele de companie sau chiar copiii.

Cu privire la originea gainilor cu pricina, legendele urbane din regiune susţin ca o serie de persoane certate cu legea au eliberat intenţionat în zona căteva perechi de găini care s-au înmulţit cu timpul pâna într-atât încât locuitorilor a ajuns să le fie frică să iasă la plimbare cu animalele de companie.

Pentru a limita numarul găinilor, autoritaţile locale au ajuns să plătească recompense pentru fiecare găină ucisă şi predată la primărie.

Din acest motiv, mulţi amatori de chilipiruri s-au organizat in echipe înarmate care cerceteaza fiecare copac, tufis, sau exploreaza cu lanterne pe sub maşinile şi casele oamenilor în cautare de găini.

Sursa: BayNews

Reclame

Despre Liviu

Pasionat de frumos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s