Adapost 1

Aceasta casuta este potrivita pentru păsări de curte, iepuri. Uşa de la adapost la voliera poate fi închisa sau deschisa, si are balamale pentru a ajuta la ridicare sau deplasare.
Dimensiuni
Adapost: 25 „x 32″ x 24 ”
Voliera: 48 „x 35″ x 20 ”

Adapost 2

Adapostul este ridicat pentru a permite accesul pasarilor si pe acest perimetru. Partea de dedesubt a adapostului are rolul de a proteja harnitoarele si umbri adapatorile.  Acest lucru se realizează prin amplasarea unui panou spate fix şi un panou lateral detaşabil. Acest punct de alimentare este cel mai bine utilizat prin montarea unei pâlnii de alimentare galvanizat la panoul din spate pivotant. Cuibarele amplasate extern adapostului sunt de dimensiuni standard.

Adapost 3

Acest adapost este o casă de pui de dimensiuni moderate. Potrivita pentru o populatie de până la şase pui cu o cutie de cuib, această casă de pui este locul perfect pentru puii de găină Brahma. Complet impermeabil, cu un acoperiş înclinat din sindrila bituminoasa.

Dimensiuni:
Latime: 150cm, Inaltime: 80cm, Adancime: 78cm

 

Adapost 4

Acest adapost este o casa de pui de până la şase pui cu o cutie de cuib.

Dimensiuni:

Latime: 124cm, Înălţime: 114cm, Adancime: 86cm

Adapost 5

Adapostul este ca o cabana moderata de pui cu dimensiuni suficient de mari pentru asigurarea confortului. Cabana are un acoperiş înclinat, o uşă mare pentru voliera şi o uşă la casuta pentru a fi accesibila şi uşor de curăţat.

Adapost 6

Dimensiuni: Adancime: 75 cm, Inaltime: 103 cm, Latime: 198 cm

Bineinteles ca dimensiunile sunt orientative si pot fi adaptate conform spatiului dvs, cu mentiunea ca e bine sa pastrati proportiile si sa tineti cont de numarul de pasari ce va popula adaposturile.

Pentru completarea informatiilor puteti sa va aruncati un ochi si in Spatele Gradinii sau, tolaniti pe scaun, sa parcurgeti toate cele 288 de pagini din Ghidul complet de crestere a gainilor.

Sper sa va ajute in deciziile dvs. Voi mai reveni pe acest subiect.

Reclame

Despre Liviu

Pasionat de frumos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s